Dolgok, amiket nem bírok elviselni

1.) Ha előttem aláznak meg valakit és órákon át ecsetelik, hogy milyen. Lenézően nyilatkoznak róla és bájvigyorok közepette örülnek, hogy ők nem olyanok. Gratulálok zseniálisan megcsillogtattad az IQ-d.. először láttad életedben, de már tudod milyen  ( azt is, mit eszik vacsorára, és épp mit gondol... 5.1-es az ítélkezési képességed mások felett.) mert te tökéletes vagy, ugye? Még soha életedbe nem rontottál el semmit és egyszer sem nevettek ki.. NA, akkor miről is beszélünk? Tudod, milyen érzés.
2.) Ha okoskodnak.  Vannak olyan helyzetek, amikor te is tudod a megoldást, csak éppen nem vagy olyan formában, hogy sikerüljön a dolog. Akkor nem kell még 50ezerszer elmondani, hogy ezt így kell csinálni, mert hihetetlenül idegesítő. Illetve az is, amikor nincsen teljes információd X,Y dologról, de okosnak akarsz tűnni és elkezdesz úgy magyarázni, mint általában a politikusok többsége. Ezeket hívják nagyon nagy kamuknak. Hidd el, nem vagyunk 5 évesek, hogy mindent visszakérdezés nélkül elhiggyünk neked. Amúgy a Miku nem létezik.
3.) Ha megmondják mit csináljak. Aki megmondja neked, hogy mit csinálj általában nagyobb és idősebb és okosabb és blabla. Ettől függetlenül hála Istennek szabad akarattal rendelkezünk. Úgy alakítjuk az életünket, ahogy akarjuk. Elmondhatod százszor, hogyan kellene, de úgy fogja csinálni, ahogy tudja. Bizony, tudom elszomorító, de el kell fogadni.
4.) Übermenschek Én vagyok a legszebb, a legjobb, 60000000000 képem van facebookon és jártam Mikivel, Palival, Robival, és Brad Pittel. Órákig tudok állni a tükrök előtt és olykor még el is érzékenyülök a saját magam szépségén. Hogy sehol ne legyen rajtam szőr gyantázom, a kezem, lábam egyszóval mindenem. Rajzolt szemöldököm van, hogy még jobban kitűnjek a környezetemből, ha elrontom olykor-olykor az ívet...vagy meg se rajzolom és úgy nézek ki, mint maga Mona Lisa. Avon termékek százai  csücsülnek a táskámban, izgatottan arra várva, mikor szedem ki őket onnan. Csak arra tudok gondolni egész álló nap, hogy a hajam, amit reggel a tafttal megformáztam tart e még. És hogy a napsugárban meg ne botoljak és le ne törjön a műkörmöcském...
5.) Indokolatlan idegesség - Sorban állásnál például, ha valaki előtted megy be... hát már biztos azon az egy emberen fog múlni, az eltöltött óráid eddigi mennyisége........ -.-"
6.) Ha tudnál segíteni.. de tudod mit? Inkább szarsz bele. Felebaráti pacsi helyett csacsi.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Töredék

Hétköznapi speciális kríziseim(nk)