Metamorfózis

Hová jutottam?
Hová vágyok vissza?
A bejegyzésem két legfontosabb kérdése. A miértet pedig még kutatom.
Egy kapcsolat vége azt jelenti, hogy az egyik félnek elege lett a másikból és szakítani akar azzal az állapottal, amiben eddig volt .Megunta, nem jó neki, kényelmetlenül érzi magát ezért feladja, mindazt, ami jó volt, hogy boldogabb, kiegyensúlyozottabb, önállóbb lehessen.
Na és mi van a másik féllel? Aki rózsaszín fellegekben jár, baromi szerencsésnek érzi magát, hogy van az a srác, akinek foghatja a kezét, akivel töltheti az idejét, aki már egy ideje csak unottan elnéz felette.. rámondja a szeretleket igét az övéire.. de nem jelöli meg, hogy kit és tudja azt is, hogy miért nem de ezekre a kérdésekre magyarázatot nem ad. Hiteget. (Baromi szerencsés lenne?!)  Ez probléma innentől kezdve? Igen eléggé, azt hiszem.
Minden átértékelődik......elgondolkodunk magunkon és azt mondjuk, milyen jó volt. DE mindig ott van a volt és nincs lesz ez NAGYON FONTOS. És mi volt jó? Az, ami már nincs.
Mindennek oka van. Pankának nehéz felfognia, de oka van és ideje is. Ideje van a boldogságnak ,szomorúságnak.. türürürü. El kell fogadni és el kell engedni.. hadd menjen, ha menni akar.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Töredék

Hétköznapi speciális kríziseim(nk)